ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ
Το αλεύρι Κριθαριού είναι ένα χονδροαλεσμένο αλεύρι ολικής άλεσης από κριθάρι για την παραγωγή ψωμιού και παξιμαδιών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο αλεύρι Κριθαριού είναι ένα χονδροαλεσμένο αλεύρι ολικής άλεσης από κριθάρι για την παραγωγή ψωμιού και παξιμαδιών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο αλεύρι Σίκαλης προέρχεται από άλεση του δημητριακού της Σίκαλης. Είναι καθαρή ψιλοαλεσμένη σίκαλη από την οποία έχει απομακρυνθεί περίπου το μισό ποσοστό των πιτύρων, κατάλληλη για παραγωγή ψωμιού και αρτοσκευασμάτων με σίκαλη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο Αραβοσιτάλευρο προέρχεται από την άλεση του δημητριακού του Καλαμποκιού, με απομάκρυνση του συνόλου του φλοιού. Είναι κατάλληλο για την παραγωγή αρτοσκευασμάτων με έντονο κίτρινο χρώμα και ιδιαίτερη γεύση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ