Το Μ Χονδρόκοκκο είναι ένα σιμιγδαλωτό αλεύρι με σχετικά μικρή αντοχή στην καταπόνηση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο Μ Χονδρόκοκκο είναι ένα σιμιγδαλωτό αλεύρι με σχετικά μικρή αντοχή στην καταπόνηση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο Μ Σταρένιο Φύλλου είναι αλεύρι σε πολύ λεπτή κοκκομετρία, προσαρμοσμένο στην παραγωγή χωριάτικου φύλλου από μηχανή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο Μ Χωριάτικο είναι αλεύρι μέτριας κοκκομετρίας, κατάλληλο για χωριάτικο ψωμί. Δίνει ζυμάρι πολύ εύκολο στην επεξεργασία και με μεγάλη πλαστικότητα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα ψωμί με μεγάλη διόγκωση και ρόδινη, τραγανή επιφάνεια. Η ψίχα έχει αφράτη υφή και χρώμα κίτρινο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο Μ Κίτρινο είναι χονδρόκοκκο αλεύρι, εύκολο στην επεξεργασία. Ιδανικό για ψωμί με κίτρινη ψίχα, τραγανή κόρα και μεγάλη διόγκωση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο Μ Σταρένιο Ζυμαρικών είναι πολύ λεπτόκοκκο αλεύρι από ειδική άλεση σκληρού σιταριού. Ιδανικό για ζυμαρικά και για υψηλών απαιτήσεων αρτοποίηση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΠολύ λεπτόκοκκο αλεύρι από ειδική άλεση σκληρού σιταριού. Ιδανικό για οικιακή αρτοποιία. Δίνει αφράτο ψωμί με λαμπερή κίτρινη ψίχα. Επίσης, είναι κατάλληλο για άνοιγμα φύλλου χωριάτικου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο Μ Extra είναι λεπτόκοκο αλεύρι με μεγάλη απορροφητικότητα νερού, ιδανικό για ψωμί με κίτρινη ψίχα και μεγάλη διόγκωση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο Μ Super Primo είναι ένα λεπτόκοκκο αλεύρι με πολύ μεγάλη απορροφητικότητα σε νερό. Παράγει ζυμάρι με μεγάλη αντοχή στην επεξεργασία και ψωμί με μεγάλη διόγκωση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ